Search
Close this search box.

El III Concurs Nacional AFOES es disputarà a Llíria entre el 4 i el 7 de juliol

Els millors oboistes joves de tota Espanya competiran en el III Concurs Nacional AFOES, que se celebrarà a Llíria entre el 4 i el 7 de juliol. Aquest concurs, organitzat per l’Associació de Fagotistes i Oboistes d’Espanya, reunirà als millors intèrprets de l’especialitat, amb l’objectiu de reconèixer el talent juvenil.

Segons el regidor de Música, Pedro Vicente, acollir aquest concurs “és una nova oportunitat de potenciar Llíria dins de l’àmbit musical, a través d’una de les cites musicals de major rellevància del panorama nacional, que reuneix a centenars de persones en quatre dies de molta música”. A més, l’edil també ha remarcat l’impuls que aquest certamen ofereix als joves músics, ja que “els permet obtindre una projecció professional, que és el millor premi a la seua dedicació i esforç en la seua formació musical durant tants anys”.

El III Concurs Nacional AFOES reunirà fins a 18 joves oboistes, menors de 28 anys, que seran valorats per un jutjat de prestigi, conformat per Nora Cismondi, oboè solista del Orchestre National de França; Salvador Mir, oboè solista de l’Orquestra Filharmònica de Gran Canària; i Omar Zoboli, professor de la Hochschule für Musik de Basilea.

Els participants, d’altra banda, tindran l’oportunitat d’interpretar les obres acompanyats per l’Orquestra del III Concurs Nacional AFOES i, en la final, estaran també acompanyats per músics professionals de Llíria.

Durant les quatre jornades del concurs, es realitzaran diferents concerts musicals, amb la participació dels tres prestigiosos membres del jurat i, també, amb l’actuació de la banda d’AFOES formada per més de 200 intèrprets d’oboè i corn anglés.

Les inscripcions per al concurs es realitzaran del 4 al 19 de febrer del 2019. Tots els aspirants hauran d’adjuntar dos enregistraments en vídeo, per triar als 18 intèrprets participants que, a través de les tres fases del concurs, competiran per un dels tres premis del concurs valorats en 2.000, 1.000 i 500 euros.

Les bases del concurs es poden consultar en la web d’AFOES a l’enllaç http://afoes.es/es/bases_tercer_concurso_afoes

Compartir:

Últimas noticias

Categorías