Search
Close this search box.

50 anys, 50 imatges: Cinc dècades d’història de L’Artística Manisense

El dilluns 10 de desembre, la Casa de la Cultura de Manises acull la inauguració de l’exposició 50 anys, 50 imatges: Cinc dècades d’història de L’Artística Manisense, una mostra fotogràfica organitzada per la Societat Musical L’Artística Manisense per commemorar el seu 50é aniversari.

La inauguració tindrà lloc a les 20:00 hores i comptarà amb l’actuació del grup de metalls Pegasus Brass Trio. L’exposició, organitzada per la Societat Musical L’Artística Manisense amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manises, inclou cinquanta fotografies de diferents moments històrics de la societat musical. Així, destaquen imatges dels primers concerts de la banda, dels certàmens on ha participat, de viatges, així com de moments quotidians d’assajos o d’estudi al local de la societat musical.

L’exposició, que es podrà visitar fins al 3 de gener a la sala Ceramista Gimeno, s’inclou dins del cicle d’activitats que ha organitzat L’Artística Manisense al llarg de 2018 per a commemorar el seu 50é aniversari. Dins d’aquestes activitats, està previst que el pròxim 15 de desembre s’estrene un documental sobre la història de L’Artística. El programa especial d’activitats del 50é aniversari finalitzarà el pròxim 23 de desembre amb el Concert de Nadal que la Banda Simfònica oferirà en l’Auditori Germanies.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías