Search
Close this search box.

L’Institut Valencià de Cultura convoca subvencions per a l’adquisició i reposició d’instruments per part de les societats musicals

Ja s’ha publicat la nova convocatòria de subvencions de l’Institut Valencià de Cultura destinades a l’adquisició i la reposició d’instruments musicals per part de les societats musicals per a l’exercici 2018. El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publicava el passat 10 d’agost aquesta convocatòria, que inclou un import global màxim de 215.000 euros per afavorir la reposició en l’àmbit de les associacions musicals sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana.

El termini de presentació de sol·licituts finalitzarà el pròxim 24 de setembre de 2018.

Podran ser beneficiàries d’aquestes ajudes totes les societats musicals inscrites i registrades com a associacions o fundacions sense ànim de lucre la finalitat de les quals siga la divulgació i promoció cultural de la música; que estiguen ubicades dins de la Comunitat Valenciana; y que formen part de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Les subvencions contribuiran al finançament parcial de l’adquisició i reposició d’instruments fins a un màxim del 50% de les despeses subvencionables, i en cap cas aquest import serà superior a 10.000 euros. Els sol·licitants hauran de presentar un projecte detallat de l’adquisició per a la qual es sol·licita l’ajuda, especificant marques, models i característiques tècniques.

Les sol·licituds hauran de dirigir-se a la seu de l’Institut Valencià de Cultura, a la plaça de Viriat, s/n, de València i es presentaran, a través del registre electrònic de l’Institut Valencià de Cultura per via telemàtica, per mitjà de l’aplicació accessible des de la URL següent: http://ivc.gva.es/

Consulta el PDF de la convocatòria

Compartir:

Últimas noticias

Categorías