Search
Close this search box.

La Diputació de València convoca subvencions per a la campanya Retrobem la Nostra Música

La Diputació de València ha convocat les subvencions per a activitats culturals d’entitats sense ànim de lucre dins la campanya de “Retrobem la Nostra Música 2017”, i a la qual podran acollir-se com a beneficiaris les societats musicals, les corals, orquestres de pols i pua, grups de tabal i dolçaina, grups de dansa i rondalles, orquestres simfòniques i ajuntaments amb domicili social a la província de València.

En el cas de les Societats Musicals, podran sol·licitar les ajudes en els apartats de concerts, ajudes a les escoles d’educands, ajudes per a l’adquisició de partitures per al Certamen Provincial, ajudes per a l’adquisició d’instruments musicals a les bandes de música de la província de València, i ajudes per a la realització d’un concert fora de la província de València per als guanyadors del Certamen Provincial.

Els ajuntaments, per la seua banda, podran sol·licitar les ajudes als apartats d’escoles d’educands municipals, actes commemoratius d’aniversaris d’una societat musical i concursos de bandes de música.

Les bases reguladores d’aquestes subvencions són les que es van publicar el 21 d’abril al Butlletí Oficial de la Província de València, núm. 76.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a comptar des de demà, i que es perllongarà fins el 29 de juny. Les sol·licituds es formalitzaran dirigides al President de la Diputació de València i es realitzaran necessàriament per tramitació electrònica a través del formulari oficial disponible al mòdul de tramitació electrònica de la Diputació de València.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías