Search
Close this search box.

Òscar Navarro, una agenda imparable

El compositor valencià Òscar Navarro serà l’encarregat de realitzar l’obra obligada per a la primera secció al “BERNISCHER KANTONAL-MUSIKVERBAND” de Suïssa.

L’obra tindrà una durada de 14 minuts i el compositor ja avança que serà una nova obra molt lligada als llocs més representatius de Suïssa a més d’una picada d’ullet al seu folklore.

Per altra banda, dins de l’agenda del compositor, podem destacar el nou encàrrec realitzat per la ORQUESTA NACIONAL D’ESPANYA d’un nou concert per a Trompa i Orquestra Simfònica que serà estrenat pel solista de la ONE Salvador Navarro i la estrena del seu “III CONCERTO” per a clarinet que serà estrenat en la seua versió per a banda simfònica per la ROYAL  BAND OF THE BELGIAN GIDES i el solista David Van Maele. Cal destacar, també, la seua nova obra per a Arpa, veu i Orquestra Simfònica “ROSE IN FLAMES” que serà gravada a un nou CD amb l’Orquestra Simfònica d’Extremadura de la qual tindrà el plaer de dirigir, junt amb l’artista i cantant Rosa Mª Rodríguez.

Com a director convidat, Òscar Navarro visitarà la JOVE ORQUESTRA SIMFÒNICA D’EIVISSA per a treballar amb aquesta formació en el seu encontre anual de juliol, on interpretaran una selecció d’obres del propi compositor a més d’altres creacions d’artistes clàssics com Ravel o Bizet.

Navarro visitarà de nou el pròxim mes de  juny la BANDA SIMFÒNICA MUNICIPAL DE LAS PALMAS DE GRAN CANARIA per oferir un nou concert junt amb aquesta formació i estarà present a Itàlia junt amb l'”ANBIMA de PIEMONTE” per a una interpretació de la seua obra més interpretada “LIBERTADORES”.

Dins de la península, Navarro dirigirà a la Banda Simfònica “Maestro Lupi” de Benavente (Zamora) el pròxim mes de juny, amb un programa especial a on interpretarà una gran selecció de música i col·laborarà posteriorment amb la “BANDA PRIMITIVA DE LLÍRIA” en un nou concert a on constarà en programa “El Olimpo de los Dioses” entre d’altres obres.

Com a plat fort, Navarro ha confirmat per a final d’any dos nous concerts-Gala amb la seua orquestra “OSCAR NAVARRO SYMPHONY ORCHESTRA” al TEATRE MONUMENTAL de Madrid i a l’AUDITORI DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT (ADDA) a on s’esperen grans sorpreses i noves estrenes.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías