Search
Close this search box.

La FSMCV junt amb l’Associació Cultural Comes ofereix 15 beques per estudiar en l’Early Music Morella

Early Music Morella, junt amb la col·laboració i patrocini de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’Associació Cultural Comes (ACC) convoca 15 beques destinades a alumnes interessats en Early Music Morella 2017. L’objectiu d’aquestes ajudes és facilitar a joves amb gran potencial acadèmic una formació d’excel·lència especialitzada en el patrimoni musical antic a Early Music Morella, Acadèmia i festival de Música Medieval i Renaixentista de Morella. La finalitat d’aquest programa de beques és realitzar una aportació significativa a la societat i en especial als membres de la FSMCV, mitjançant el foment d’aquest tipus d’ajudes, donant l’oportunitat de participar en una acadèmia de formació especialitzada de marcat caràcter internacional i prestigi, i contribuint així a garantir, mitjançant l’educació, l’accés a la igualtat d’oportunitats.

¿Què inclou l’ajuda?

La dotació de l’ajuda inclou part de les despeses de matrícula, l’ensenyament especialitzat a l’Acadèmia Early Music Morella i el material didàctic.

Quantitat de l’ajuda

La FSMCV financia part de la matrícula amb un 50% del seu valor i l’ACC amb un 25% del total, amb lo qual l’ajuda s’estipula en 150€ i l’alumne s’haurà de fer càrrec dels 50€ restants.

Destinataris i assignació de les ajudes

Els alumnes interessats hauran d’acreditar que pertanyen a alguna societat musical federada de la FSMCV. L’assignació de les 15 beques es farà per mèrits acadèmics, raó per la qual s’haurà d’adjuntar la documentació especificada a l’apartat “Procés de matrícula”.

Termini d’inscripció i resolució

Termini d’inscripció fins el 15 d’abril del 2017. Resolució abans del 15 de maig.

Procés de matrícula

Els aspirants hauran d’enviar per correu electrònic a morella@culturalcomes.net la següent documentació:

  1. Document d’identificació i acreditació de ser membre federat a la FSMCV.
  2. Currículum d’estudis i/o activitats musicals realitzades i dades personals.
  3. Un exemple musical interpretat per l’aspirant en àudio o vídeo (formats mp3 o mp4).
  4. Assignatura del curs EMM_17 que pretén realitzar.

Les sol·licituds que no inclouen tota la documentació requerida seran desestimades. Les ajudes i les beques EMM_17 no són acumulables (no es pot demanar més d’una ajuda per persona). La matrícula oficial de l’alumne es realitzarà després de notificada la resolució d’aquestes ajudes.

Podeu descarregar les bases d’aquestes ajudes ací.

Altres ajudes per a estudiar a l’Early Music Morella

A més d’estes ajudes, patrocinades per la FSMCV i l’Associació Cultural Comes, l’Acadèmia Early Music Morella ofereix també altres ajudes destinades a sufragar les despeses de matrícula en col·laboració amb altres entitats com l’Associació Cultural Comes, la Fundació Cultural CdM i la Obra Social La Caixa.

En concret, l’Acadèmia Early Music Morella en col·laboració amb la Fundació Cultural CdM i la Obra Social La Caixa convoca deu beques destinades a alumnes interessats en els estudis especialitzats d’aquest centre de formació i que estiguen en una situació de desavantatge socio-econòmic. Per aquest motiu, tant els requisits com el sistema de baremació consideren aspectes socials i econòmics com la renda, la situació d’atur dels pares o tutors legals o els ingressos familiars, a més d’aspectes acadèmics o la condició de discapacitat d’algun membre familiar. Podeu consultar les bases d’estes beques ací.

Per altra banda, Early Music Morella també en col·laboració amb l’Associació Cultural Comes convoca cinc beques destinades a alumnes estrangers procedents de països del Nord d’Àfrica per a que cursen estudis en este centre de formació especialitzada. Els sol·licitants hauran d’haver nascut en 1992 o amb posterioritat, i ser originaris d’un país nord-africà, a més d’haver cursat els nivells de formació mitja a la pràctica musical i comptar amb un adequat currículum acadèmic. En aquest cas, les beques s’atorgaran atenent exclusivament els mèrits acadèmics. Podeu consultar les bases d’estes ajudes ací.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías