Search
Close this search box.

La Fundació SGAE convoca les ajudes a la creació musical 2017

El Patronat de la Fundació SGAE renova la vigència de la normativa i els procediments del sistema d’Incentius a la Creació Musical per a totes les estrenes d’obres i edició de partitures. Les diferents partitures que seran acceptades són: obres orquestrals, de càmera i altres formats per a concerts. Totes les obres que seran acceptades estaran realitzades en 2017.

A més, també es renova l’acord amb l’Associació Espanyola d’Orquestres Simfòniques (AEOS) per a la concessió d’ajudes per a obres per encàrrec.

El Programa General d’Incentius a la Creació Musical contribueix a difondre el repertori orquestral i cameristic dels compositors contemporanis mitjançant un sistema d’ajudes a l’estrena d’obres, a les noves edicions musicals i a l’encàrrec d’obres orquestrals.

MÉS INFORMACIÓ PER A LA SOL·LICITUD:

Per a poder obtenir més informació sobre els incentius a la creació musical: Edició d’obres orquestrals, de càmeres i altres formats de concert. Podreu accedir a les normes generals, requisits exigits i a una altra informació en la pàgina web de la fundació SGAE, oferida en diversos idiomes. També en la mateixa web podreu veure tota la informació sobre els incentius a la creació musical: Obres simfòniques per encàrrec.

FULLES DE SOL·LICITUD:

A més directament podeu descarregar directament les fulles de sol·licitud d’estrenes i edicions.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías