Search
Close this search box.

La Conselleria d’Economia i la FSMCV creen una comissió mixta per estudiar fórmules laborals per als músics i les societats musicals

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, s’ha reunit aquest dilluns amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) per afrontar problemàtiques que afecten als musics valencians, especialmente relacionades amb la fiscalitat i la reglamentació laboral.

Fruit d’aquest encontre, ambdues entitats s’hi han compromès a convocar una taula de treball per establir un nou marc econòmic per a les Societats Musicals (SSMM). La taula es convocarà el mes d’octubre amb membres de la FSMCV, la Direcció d’Economia, la Direcció General de Treball, la Direcció General d’Internacionalització i el SERVEF.

Treball, la Direcció General d’Internacionalització i el SERVEF.
El principal assumpte a tractar serà la cerca conjunta de fórmules i reglaments propis pareguts a allò que, per exemple, tenen les cooperatives o les entitats d’economia social, donades les característiques genuïnes de les SSMM.

Per la seua part, la FSMCV ha mostrat la seva intenció absoluta de col·laborar amb l’Administració per a regularitzar fiscal i legislativament les diferents categories professionals dels músics i les SSMM.

Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, hi ha ressaltat la importància d’aquesta reunió declarant que:

 “Gràcies a la comissió que ens hem compromés a crear, serà la primera vegada que podrem parlar amb l’Administració del nostre model econòmic i del paper de les SSMM i els músics en l’entramat econòmic valencià. Aquest fet és importantíssim i el de hui pot ser un dia històric per al col·lectiu.

En aquest encontre, al costat del Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, ha participat la directora general de treball de la Comunitat, Cristina Moreno, el vicepresident 1° de la FSMCV i el responsable de l’àrea d’Escoles de Música, Remigi Morant, i el tresorer i responsable de l’àrea econòmica de la FSMCV, Luis Vidal.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías