Search
Close this search box.

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL CERTAMEN DE BANDES DE MÚSICA DE SECCIÓ ESPECIAL, 2023, DE L’EXCEL·LENTÍSSIMA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Finalitat

Fomentar, protegir i difondre aquest tipus de música i afavorir la competència entre les societats musicals participants per a fomentar l’estudi i la cerca de l’excel·lència en la interpretació musical.

Participants y requisits

Secció Especial: comprendrà aquelles bandes que es presenten al Certamen amb un número mínim de 120 integrants i un màxim de 160.

Dret d’inscripció: Es podran inscriure les bandes de música amb una plantilla il·limitada d’integrants federats pertanyents a les bandes de música.

Reforços

En les bandes participants no podran figurar més de cinc reforços aliens a la banda.

Forma d’inscripció

Les sol·licituds de participació, dirigides al president de la Diputació, es presentaran en tot cas per un representant legal de l’entitat, en la Seu Electrònica de la Diputació de València (www.sede.dival.es), en la carpeta ciutadana.

Termini de presentació

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir de l’endemà a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOP.

Nombre màxim de bandes participants

Es limita la quantitat de bandes participants a quatre.

Dates de celebració

El Certamen se celebrarà el dia 8 de juliol de 2023, en la Plaça de Bous de València.

Proves

S’ha establit una obra obligada que és: «Concert per a Banda» , de Amando Blanquer Ponsoda, adaptació de Ferrer Ferrán.

Temps efectiu de música (inclosa l’obra de calfament) mínim 45 minuts i màxim 60 minuts (+/2 minuts).

Les partitures de les obres obligades seran facilitades per l’organització i podran ser recollides per les societats musicals participants en el Servei de Cultura de la Diputació.

Les bandes, participants hauran de comunicar a l’organització del Certamen el nom de l’obra de lliure elecció, en la sol·licitud de participació. En cas que la societat musical decidira interpretar una obra diferent, haurà de comunicar-ho expressament abans del 30 d’abril de 2023.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías