Search
Close this search box.

Resolució subvencions destinades a finançar obres de remodelació i construcció de locals socials de societats musicals 2019

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport publica en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la resolució per la qual es concedeixen subvencions destinades a finançar obres de remodelació i construcció de locals socials de les societats musicals de la Comunitat Valenciana.

Aquells que resulten beneficiaris d’aquestes subvencions no hauran d’acceptar-les expressament i podran iniciar l’execució de les inversions previstes immediatament després de produir-se la publicació de la resolució, si no ho hagueren fet amb anterioritat.

Hauran de complir totes les obligacions que els corresponen d’acord amb el que s’estableix en les bases reguladores i en la legislació general sobre subvencions.

El tràmit de pagament d’aquestes subvencions s’iniciarà una vegada justificada l’execució de la inversió per part dels seus beneficiaris. La documentació que ha d’integrar el compte justificatiu a presentar és la indicada en la base 9 de les bases reguladores.

El termini per a presentar la documentació o compte justificatiu de l’execució de les inversions subvencionades finalitza el 8 de novembre de 2019.

Consulte en els annexos de la resolució les sol·licituds aprovades (Annex I), denegades (Annex II) i no admeses a tràmit pels motius exposats en cada cas (Annex III).

Documentació

Descarrega la resolució de la subvenció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías