Search
Close this search box.

Sant Joan d’Alacant convoca el I Concurs de Composició de Música Festera “Fiestas del Cristo de la Paz”

L’Ajuntament de Sant Joan i la Societat Musical La Pau llancen les bases per al I Concurs de Composició de Música Festera “Fiestas del Cristo de la Paz”.

Sant Joan augmenta el patrimoni immaterial de la localitat potenciant la composició musical mitjançant un Certamen de Música Festera dotat amb 3000€ de premi. Aquest premi és un dels més importants de la Comunitat Valenciana i es pretén enaltir els actes més solemnes de les Festes en honor al Santíssim Crist de la Pau.

En l’edició de 2018, la temàtica de les obres serà Marxa Processional, estil que anirà variant cada any per a adaptar-se als moments més especials de les festes del municipi. A aquest concurs es convoca a tots els compositors sense discriminació ni de lloc de residència ni d’edat. Cada compositor pot presentar totes les obres inèdites que desitge.

El termini d’admissió es tancarà a les 20.00 hores del 18 de maig de 2018, considerant-se presentades en termini aquells treballs remesos per correu amb data igual o anterior a la data límit indicada en aquestes bases.

L’obra premiada serà estrenada per la Banda de Música La Pau en el tradicional concert de Música Festera que preludia les Festes en Honor al Santíssim Crist de la Pau, i serà interpretada acompanyant la imatge del Crist en la processó en el seu honor del dia 14 de setembre.

Documentació

Descarrega les bases del concurs. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías