Search
Close this search box.

Subvencions destinades al foment d’activitats culturals que realitzen entitats sense ànim de lucre durant l’exercici 2019 a Orpesa

L’Ajuntament d’Orpesa convoca subvencions destinades al foment d’activitats culturals que realitzen entitats sense ànim de lucre durant l’exercici 2019 en el municipi. La finalitat de les mateixes no és una altra que la incentivació d’aquelles actuacions privades que complementen o suplisquen les competències municipals, valorant el dèficit d’activitats anàlogues i la dificultat de dur a terme en cas de no concedir-se la subvenció.

Els destinataris de les mateixes seran: Les entitats i associacions sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el registre públic corresponent, que estiguen domiciliades en el municipi d’Orpesa o sense estar-lo realitzen activitats objecte de les presents bases en aquest municipi.

Les activitats subvencionables estaran referides a l’àrea cultural: Les relacionades amb les arts, les ciències i les lletres o amb les tradicions i festivitats municipals, especialment les d’animació sociocultural i de participació de la comunitat veïnal.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 25 de setembre.

La sol·licitud juntament amb la documentació requerida es presentarà, segons els models que per a tal efecte consten en la seu electrònica Ajuntament d’Orpesa (www.oropesadelmar.es). La sol·licitud es presentarà per via telemàtica a través del Registre Electrònic.

Documentació

Descarrega l’extracte de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías