Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical L’Amistat organitza la L Edició del Festival de Bandes de Música de Quart de Poblet

El Festival de Bandes de Música de Quart de Poblet celebra aquest 2019 la seua cinquantena edició gràcies a l’Agrupació Musical L’Amistat i l’Ajuntament de Quart de Poblet. Aquesta cita s’emmarca dins de les festes patronals, populars i de Moros i Cristians que es realitzen durant els primers dies de setembre en la localitat, i en els quals la formació musical també participa en altres actes com cercaviles, processons i desfilades.

El Festival se celebrarà el pròxim divendres 30 d’agost a les 23.00 hores en el Passeig de Quart de Poblet al costat de la Biblioteca Municipal, i comptarà amb la participació de la Societat Unió Musical de Sueca i l’Agrupació Musical L’Amistat de Quart de Poblet. Previ al Festival se celebrarà la tradicional desfilada de les bandes participants que començarà a l’Ajuntament i finalitzarà en l’escenari on se celebraran les audicions.

La Societat Unió Musical de Sueca estarà dirigida per Fernando Parrilla Climent i oferiran les obres Dos Sonrisas de Juan Vicente Mas Quiles, i Leonardo Dreams de Saul Goméz Soler. Per part seua, l’Agrupació Musical L’Amistat de Quart de Poblet, dirigida pel mestre director titular José Onofre Díez Monzó, ha preparat les peces Doña Lola de Francisco Grau Vergara, Extrem make-over (metamorfosis de temes de Tschaikowski) de Johan de Meij, la fusió de la 5a simfonia de Beethoven i el Mambo núm. 5 de Pérez Prado, l’Himne a Quart de Pérez Jorge, i l’Himne de la Comunitat Valenciana de José Serrano.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías