Search
Close this search box.

L’Ajuntament de Burgos convoca el XVIII Concurs Nacional de Corals “Antonio José”

L’Institut Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Burgos amb la col·laboració de l’Asociación Cultural y Recreativa Peña Antonio José, la Federación Coral de Burgos i l’Asociación Española de Directores de Coro ha fet públiques les bases del XVIII Concurs Nacional de Corals Antonio José que se celebrarà el 19 d’octubre de 2019 a les 19.30 hores a l’Auditori Rafael Frühbeck de Burgos.

Podran concórrer a la selecció per a prendre part en el concurs totes aquelles agrupacions corals de veus mixtes sense acompanyament instrumental de qualsevol punt geogràfic d’Espanya i que estiguen inscrites en el registre corresponent com a associació cultural sense ànim de lucre no sent els seus components professionals. Totes les corals inscrites comptaran amb un mínim de 20 veus mixtes. El director no compta en el comput de coralistas i aquest podrà tindre la condició o no de professional.

Inscripció

S’emplenarà el full d’inscripció via digital finalitzant el termini d’inscripció el dia 9 de setembre de 2019: https://forms.gle/TMSJFkigerPv2Rst6

Repertori

Cada coral interpretarà dins del concurs tres obres, tenint un màxim de 15 minuts per a les tres obres, sent l’ordre d’interpretació com s’indica a continuació:

– Obra obligada: Ave María d’Antonio José.
– Una obra de les composicions corals d’Alejandro Yagüe Llorente (1947-2017).
– Una obra lliure.

Premis

Els premis del XVIII Concurs Nacional de Corals Antonio José són:

– PRIMER PREMI: Bust d’Antonio José i 3.000 €

– SEGON PREMI: Bust d’Antonio José i 3.000 €

– TERCER PREMI: Bust d’Antonio José i 1.000 €

– PREMI DEL PÚBLICO “ALEJANDRO YAGUE”: Bust d’Antonio José i 300 €

Allotjament i manutenció

L’organització del concurs assumirà les despeses d’allotjament i manutenció dels components participants de la corals en aquest concurs segons el següent detall:

– Dia 19 d’octubre: sopar, allotjament.
– Dia 20 d’octubre: desdejuni

L’allotjament i manutenció de les agrupacions es realitzarà en hotels, col·legis o residències d’estudiants.

Gran Premi Nacional de Cant Coral

El cor guanyador (Primer Premi) del XVIII Concurs Nacional de Corals Antonio José estarà obligat a participar en el Gran Premi Nacional de Cant Coral a celebrar-se l’any pròxim 2020, ostentant la representació del Concurs Nacional de Corals Antonio José.

Aquell cor guanyador que es negara a participar en el Gran Premi Nacional de Cant Coral, excepte per força major, no podrà participar durant els dos anys següents en cap dels concursos corals integrants del Gran Premi Nacional de Cant Coral. En cas de força major, substituirà al cor guanyador del XVIII Concurs Nacional de Corals Antonio José el següent millor classificat (Segon Premi), i a aquest el que li seguisca (Tercer Premi).

Consulta les bases completes en l’enllaç que compartim al final de la notícia.

Documentació

Descarrega les bases completes de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías