Search
Close this search box.

La Jove Banda Simfònica, la Big band i l’Ensemble de Música Contemporània FSMCV busquen als seus nous integrants per a la temporada 2019

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha obert la convocatòria per a aquelles persones interessades a inscriure’s al procés de selecció dels nous integrants que conformaran la Jove Banda Simfònica. En aquesta ocasió tornaran a oferir-se 112 places per a ocupar els diferents instruments de la formació. La relació de llocs oferits pot consultar-se al final d’aquesta notícia en les bases de la convocatòria 2019.

Per segon any consecutiu s’obri també convocatòria per a la creació de dues subseccions dins de la Banda Federal: es tracta de la Big band i l’Ensemble de Música Contemporània. D’aquesta manera, tots els aspectes que s’exposen en les següents bases apliquen tant a la convocatòria per a la Jove Banda Simfònica com per a les seues subseccions.

Requisits

La convocatòria està dirigida a tots els músics federats que, amb participació activa en la Banda de Música de la seua societat musical, complisquen els següents requisits:

  • Tindre entre 18 i 28 anys.
  • Estar cursant com a mínim el cinqué curs del grau d’ensenyaments professionals de l’especialitat instrumental a la qual es presenten.

Els aspirants a formar part de la Banda Federal hauran d’aportar instrument propi excepte les places de percussió i piano, així com la uniformitat per als concerts o actes musicals, que en tot cas serà per a homes pantalons i camisa de color negre i mànega llarga, i per a les dones a triar respectant el color negre.

Com a criteris generals de selecció, es tindran en compte per a cada instrument el major nivell de formació, la major edat i haver participat en la convocatòria de la Banda Federal 2018 i no haver causat baixa de forma injustificada en alguna de les trobades de la Banda Federal o als concerts convocats.

En tot cas, es garantirà la representació comarcal de músics en la composició de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV.

Presentació d’instàncies

Els interessats hauran de presentar degudament emplenat el model de sol·licitud disponible ací, a més d’una fotocòpia de la titulació o certificat dels estudis que està cursant en el moment de presentar la instància.

Tota aquesta documentació s’haurà de remetre per correu electrònic a la direcció bandafederal@fsmcv.org, abans de 30 dies a comptar des de hui (fins al 16 de gener de 2019).

A les sol·licituds incompletes o que no aporten la documentació annexa se’ls donarà un termini de 5 dies per a resoldre les deficiències. Les remeses fora de termini no seran considerades.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria [PDF]
Descarrega la sol·licitud [PDF]
Descarrega el reglament de la formació [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías