Search
Close this search box.

L’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria impulsa el “cant d’estil” valencià

El “cant d’estil” valencià s’incorpora al currículum de matèries de l’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria, amb classes col·lectives d’aquest cant típic de la nostra terra, que s’imparteix els divendres a les 20:45 hores, amb una hora de durada.

En aquestes classes, l’alumnat coneix i posa en pràctica aquest cant que té el seu origen en els càntics dels treballadors de l’horta, a semblança del cant flamenc de les terres andaluses.

A més d’aquest estil de música vocal, també es posa en pràctica el cant dels “albaes” tan característiques de la tradició oral dels pobles valencians.

L’Escola de Música de la Banda Primitiva obri així l’espectre d’assignatures que ofereix aquest curs 2018-2019, que ha arribat carregat de novetats amb la incorporació de les classes de Sensibilització Musical, Jardí Musical i guitarra.

Des del principi, hem apostat per ampliar l’oferta educativa de la nostra escola, perquè creiem que l’escola és un lloc obert a tota mena d’inquietuds i interessos relacionats amb la música” explica la vicepresidenta de l’Àrea Educativa, Natalia Villanueva. “Per música no solament entenem l’estudi dels instruments propis de les nostres agrupacions, ja que la música abasta molt més”.

La matrícula per a les classes de “cant d’estil” ja estan obertes en la secretaria de la societat, amb un preu de 20€ al mes. Per a aquells que necessiten més informació, poden contactar per correu a secretaria@bandaprimitiva.org o per telèfon al 610.17.51.19.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías