Search
Close this search box.

LA FSMCV OBRI LA CONVOCATÒRIA PER A LA INSCRIPCIÓ EN LA JOVE BANDA SIMFÒNICA 2022

El termini de recepció d’inscripcions estarà obert fins el pròxim dia 14 de gener de 2022.

Requisits:

Podran participar en aquesta convocatòria joves músics d’edats compreses preferiblement entre els 18 anys, com a edat mínima, i 28 anys, com a edat màxima.

Estar cursant, com a mínim, el cinqué curs del grau d’ensenyaments professionals de l’especialitat instrumental per la qual es presente.

La selecció de les i els aspirants serà realitzada pel directiu de la FSMCV responsable de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, auxiliat al seu torn per personal administratiu de la Federació. Els resultats i deliberacions d’aquests seran elevats a la Junta Directiva de la FSMCV o Comissió de Govern, que ratificarà els resultats de la selecció.

Bases: Bases Jove Banda Simfònica FSMCV 2022
Formulario de registro: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYHwd3vC_EZZapX9hpArjrcMvqM0_JANeTQk3r8U_Do8-0ww/viewform

Sobre la Jove Banda Simfònica de la FSMCV

Encara que el seu germen cal buscar-lo en l’Exposició Universal celebrada a Sevilla, on es va formar especialment una banda de 300 músics per a representar davant el món aquesta singular mostra cultural valenciana, la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (Banda Federal) es va constituir de manera oficial en el 2000, amb l’objectiu inicial que les societats musicals valencianes estigueren representades en el VIII Festival Nacional de Bandes de Música que la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM) va organitzar a València l’any 2001.

Després de l’èxit obtingut, es va donar forma estable a la seua estructura participant en nombroses trobades nacionals i internacionals. Actualment la Banda compta amb 110 membres d’entre 18 i 28 anys pertanyents a alguna de les Societats Musicals afiliades a la Federació.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías