Search
Close this search box.

L’Orquestra Tretracorde de Foios, ofereix el diumenge 1 de maig un concert

Foios, 28 d’abril de 2016

L’orquestra Tetracorde del Centre Artístic Musical Sant Cecilia de Foios ofereix un concert diumenge 1 de maig en al Llar de la Música d’aquesta localitat valenciana a les 12,30 hores.

El concert estarà dirigit pel valencià Javier Carrau que té una dilatada trajectòria professional que li ha portat de gira per diversos països de tot el món. En l’actualitat, compagina la seua activitat com a instrumentista professional de violí modern i barroc amb l’ensenyament de música de cambra, interpretació de música antiga i violí i viola barroc en el Conservatori Superior de Música de Castelló.

Per la seua banda, l’orquestra Tratracorde, compta amb violins, violes, xelos, i contrabaixos, amb més d’una trentena de músics que interpretaran peces de Mozart, Krommer i Haydn.

La Societat Musical Santa Cecilia de Foios té una Escola d’Educands amb 160 alumnes, amb un gran professorat altament qualificat. Posseeix també una Orquestra formada pels mateixos alumnes i dirigida per Javier Carrau, una Coral infantil dirigida per Miquel Queralt, la Banda Juvenil, que l’any 2000 va realitzar el seu primer intercanvi i la Coral de la Societat Musical que està donant nombrosos concerts al llarg de la nostra geografia dirigits per Sergi Bosch. Compte també amb una Orquestra de corda Infantil.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías