Search
Close this search box.

L’Associació Música Jove de València tanca el cicle Bandes a Les Arts amb el concert didàctic “La senyora Llutuff”

L’Associació Música Jove (AMJ) de València oferiràel pròxim diumenge 3 de juny a les 12:30 hores un concert a l’Auditori del Palau de Les Arts. El concert és l’últim del cicle Bandes a Les Arts, organitzat per la Federació de Societats Musicals i la Conselleria de Cultura, i en el qual han participat sis bandes durant el primer semestre de 2018.

Per a l’ocasió, l’AMJ ha preparat un programa molt interessant amb caràcter didàctic i interactiu en el qual participaran al voltant de 200 músics pertanyents a diferents agrupacions i projectes de la societat musical com són la banda de música, l’orquestra, el cor, la València Youth Wind Ensemble o la Super Band.

Sota el títol La senyora Llutuff, l’espectacle dissenyat per Enrique Barrachina, director de la banda i gestor cultural de l’AMJ, farà un recorregut per algunes etapes de la història de la música d’una manera didàctica i divertida en la qual se buscarà la complicitat del públic assistent, que participarà activament en el concert. Així, s’escoltaran peces de compositors com Monteverdi, Juan del Encina, Antonio de Cabezón, Mozart o Beethoven, entre uns altres.

El president de l’AMJ, Pere Ribas, es mostra molt il·lusionat amb aquest projecte així com satisfet que l’entitat que presideix haja sigut triada per la FSMCV per clausurar aquest cicle en el qual la música de banda està integrada per primera vegada en la programació del Palau de Les Arts.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías