Search
Close this search box.

Torna el Cicle “Bandes a Les Arts”: Obertes les inscripcions per a la temporada 2019

Torna el Cicle “Bandes a Les Arts” que organitza la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau dels Arts “Reina Sofia” amb l’assessorament de la FSMCV. Aquesta campanya permet anualment oferir concerts de les Societats Musicals federades dins de la programació del Palau dels Arts Reina Sofia.

El termini d’inscripció s’inicia hui i romandrà obert fins al pròxim dia 13 de gener de 2019 per a totes les Societats Musicals interessades. Els resultats es comunicaran via correu electrònic a totes les Societats Musicals que hagen presentat la seua proposta i es faran públics el dia 15 de gener de 2019 en aquesta mateixa pàgina web.

Els concerts tindran lloc els dies 10 de febrer, 14 d’abril i 5 de maig.

Els concerts tindran lloc els dies 10 de febrer, 14 d’abril i 5 de maig. En cada data es realitzaran dos concerts, en horari de 12:00 hores i 17:00 hores, a càrrec de dues Societats Musicals diferents.

Per a participar, les Societats Musicals interessades hauran d’adjuntar un projecte en el qual es valorarà tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint amb els compositors programats en cartell corresponents a cada data de concert triada.

D’aquesta manera, el projecte que es presente per al concert al que es vulga optar haurà d’incloure, almenys, una de les obres proposades per a la data determinada que figuren en el document annexe.

Totes les sol·licituds es tramitaran mitjançant modalitat telemàtica a través de la plataforma de gestió de la FSMCV, dins de l’apartat “Dades Societat Musical – Campanyes – Bandes a Les Arts”, per a seleccionar les dates en les quals desitgen participar en aquest cicle, així com l’ordre de prioritat de les mateixes.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria. [PDF]

Descarrega el document annexe de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías