Search
Close this search box.

La Unió Protectora Musical de Vallada acull el concert del cicle Bankia d’Orquestres de la Primitiva Setabense

L’Auditori de la Unió Protectora Musical de Vallada acollirà aquest dissabte 13 de juliol un dels concerts del Cicle Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana 2019. L’actuació estarà a càrrec de la Jove Orquestra de la Primitiva Setabense. S’iniciarà a les 20.30h, amb entrada lliure.

El segon Cicle de concerts Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, organitzat per Bankia amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’Institut Valencià de Cultura (IVC), ofereix un total de 12 recitals fins a final d’any. Els concerts tindran lloc fins al 21 de desembre en diferents municipis de les tres províncies de la Comunitat, oferits per les orquestres seleccionades en les tres edicions del Concurs d’Orquestres Bankia. En el cas de l’orquestra xativina ha participat tant en l’edició de 2017 com en la de 2019.

A través d’aquest Cicle de Concerts Bankia d’Orquestres s’acosta la cultura musical als municipis de la Comunitat Valenciana, impulsant així la seua promoció cultural i turística. En aquesta ocasió ha sigut necessària la implicació i col·laboració de la Unió Protectora de Musical de Vallada. “El moviment orquestral en la Comunitat Valenciana és cada vegada més important i aquest cicle de concerts permet divulgar, conéixer i gaudir de la qualitat musical de les orquestres de les nostres societats musicals”, ha assegurat la presidenta de la FSMCV, Daniela González.

Aquest dissabte l’orquestra, dirigida per José Martínez Colomina, interpretarà l’intermezzo de la Cavaliera rusticana de Pietro Mascagni; el Danzón núm. 2 i la Conga del Fuego Nuevo (totes dues d’Arturo Márquez) i tres de les peces de la suite del El lago de los cisnes de Pyotr Tchaikovsky.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías