Search
Close this search box.

La Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs realitza el seu primer concert dins del Cicle de Concerts “Directors Convidats” amb Àngel Crespo García

La Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs (UMA) realitza el seu primer concert dins del Cicle de Concerts “Directors Convidats” amb Àngel Crespo García.

Després d’una etapa d’onze anys on la Banda Simfònica de la UMA ha estat dirigida per Enric Parreño Moratalla, es va obrir un procés de selecció de director per a la Banda on van participar 42 directors, dels quals, una comissió avaluadora formada per músics professionals de l’UMA, va triar tres directors per a realizar un cicle de concerts amb cadascun d’ells.

El primer concert tindrà lloc a l’Auditori Nou d’Alaquàs el divendres 12 de juliol a les 20:00 hores, on la Banda Simfònica de l’UMA serà dirigida per Ángel Crespo García, que ha triat un repertori molt variat amb obres de Martínez Gallego, Debussy, Barbieri, Arne Running, Philip Sparke, Franz von Suppé i José Medina.

Ángel Crespo, natural de Picassent, té una àmplia experiència com a director, començant la seua carrera als 17 anys a la Banda de la Unió Protectora de Vallada on roman 26 anys. Ha sigut director en Moncada al Centre Artístic Musical, en la Societat Musical d’Alzira fins a 2015 on obté els seus majors èxits professionals. També ha dirigit la Unió Artística Musical d’Ontinyent, la Unió Musical d’Almoradí i actualment dirigeix la Unió Musical de Yàtova. Compagina la direcció amb la docència, impartint classes d’Història, Harmonia i Anàlisi Musical. Ha obtingut nombrosos premis i distincions en els 42 certàmens en els que ha participat, a més, ha tingut l’oportunitat de dirigir agrupacions tan prestigioses com la Primitiva de Llíria, Santa Cecília de Cullera, Banda Municipal d’Alacant… i a solistes internacionals de reconegut prestigi.

Esteu tots convidats a assistir a aquest concert per a gaudir de la música i del treball que ha realitzat Àngel Crespo durant aquestos 3 darrers mesos amb la Banda Simfònica de l’UMA.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías