Search
Close this search box.

Ampliació de la inscripció al II Concurs d’Orquestres “Bankia” de la Comunitat Valenciana

S’amplia el període d’inscripció per al “Concurs d’Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana” fins al dia 30 de setembre.

La proximitat de la data del tancament del termini d’inscripció amb les vacances d’agost ha fet que algunes SSMM sol·licitaren a la FSMCV l’ampliació d’aquest termini. Després de la conversació mantinguda entre el president de la Federació, Pedro Rodríguez, i la directora adjunta de l’Institut Valencià de Cultura, Marga Landete, es va arribar a l’acord d’ampliar el període d’inscripció fins a finals d’aquest mes de setembre.

El Premi tindrà una dotació de 6.000 € en cadascuna de les categories. A cada orquestra seleccionada se li donarà una compensació econòmica de 2.000 € per a les orquestres que participen en la categoria “Salvador Giner” i de 2.500 € per a les orquestres que participen en la categoria “Martí i Soler”. El Jurat concedirà un premi de 1.500 € al millor director de les orquestres participants en una de les dues categories.

Les orquestres que tinguen entre 30 i 50 músics es classificaran en una categoria anomenada “Salvador Giner“; en canvi, a la categoria de “Martín i Soler” podran participar aquelles orquestres que estiguen formades entre 51 i 70 músics.

S’ha de tenir en compte que els músics que formen part de les orquestres que es presenten deuran estar inscrits en el fitxer de persones relacionades de la FSMCV dins de la categoria “músic”.

Per últim, entre les bases més importants ha tindre en compte es troba que les orquestres que volen presentar-se per ser seleccionades en el concurs han de tindre una antiguitat mínima de 3 anys i es deurà tindre una acreditació en el currículum.

Consulta ací les bases del II Concurs d’Orquestres “Bankia” de la Comunitat Valenciana.

També pots llegir l’acord del Comité Organitzador ampliant el termini d’inscripció.

A més, vos deixem el full d’inscripció per al concurs. Recordeu que teniu fins al 30 de setembre per poder presentar la vostra sol·licitud.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías