Search
Close this search box.

El III Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana es retransmetrà en obert

El diumenge 17 de febrer se celebrarà en el Palau de les Arts Reina Sofia el III Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana. Aquest concurs està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, compta amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i el patrocini de Bankia.

El concurs, que arriba a la seua tercera edició, és l’únic certamen d’orquestres amateurs que se celebra en la Comunitat Valenciana. Una nova iniciativa que en només dues edicions celebrades ha demostrat l’excel·lent moment que travessen les orquestres amateurs de les societats musicals valencianes.

L’esdeveniment serà retransmés en directe a través d’un streaming de televisió de qualitat HD que es podrà seguir a través del Canal de Youtube de NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA https://www.youtube.com/nuestrasbandas.

La retransmissió tindrà format de programa de televisió: en ell s’alternaran presentacions, entrevistes als presidents i directors de les orquestres que competeixen a penes finalitzades les seues respectives actuacions, i les interpretacions íntegres de cadascuna de les orquestra en concurs. El programa començarà mitja hora abans de l’horari d’inici de les audicions i es mantindrà en rigorós directe fins després de conéixer –en cada sessió- el veredicte del jurat.

Per a dur-ho a terme s’instal·larà un plató en el mateix Palau de les Arts Reina Sofia pel qual aniran passant els protagonistes. L’enregistrament i retransmissió del Concurs Bankia d’Orquestres es durà a terme amb 9 càmares HD i una àmplia microfonia multipista.

El hashtag creat per a l’ocasió és #IIIConcursBankia

Programa del concurs

Diumenge 17 de febrer – Sessió de matí

– Inici del programa especial: 10.00 hores
– Inici de les actuacions: 10.30 hores

Orquestra Simfònica de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol
Jove Orquestra de la Primitiva de Xàtiva

Diumenge 17 de febrer – Sessió de vesprada

– Inici del programa especial: 16.00 hores
– Inici de les actuacions: 16.30 hores

Orquestra Simfònica Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria
Orquestra de corda de la Societat Musical d’Alboraia

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías