Search
Close this search box.

El soundpainting protagonitza la 2a sessió d’”El Parnàs Emergent”

El centre d’experimentació “El Parnàs Emergent” celebra la segona sessió el pròxim 16 de febrer, a les 11 hores, a la Sala Multiusos de la Banda Primitiva de Llíria. En esta ocasió, la sessió estarà impartida pel compositor i director, Òscar Vidal, i estarà centrada en el soundpainting.

Esta innovadora tècnica se basa en un llenguatge de gestos, creat per Walter Thompson, que ajudarà els participants a descobrir noves sonoritats, noves formes sonors i altres maneres de sonar o no. Al llarg de les dues hores i mitja de sessió, els assistents s’introduiran en un camp de creativitat espontània i la improvisació col·lectiva a través de la música experimental i l’art sonor multidisciplinar del segle XXI.

Estem molt contents del funcionament de la primera sessió al mes de gener a l’IES Lluís Vives de València” explica el vicepresident primer de la societat, Miguel Cerezo. “En esta segona ocasió, el Clarín acollirà este taller que promet acostar-nos a esta tècnica que desperta i fomenta la creativitat i la improvisació, dos elements que tenen una gran importància en la música i, també, en el teatre”.

“El Parnàs Emergent” és un centre d’innovació sonora, impulsat per la Banda Primitiva de Llíria i el compositor Llorença Barber i amb la col·laboració de l’IES Lluís Vives de València, l’Associació de Música Electroacústica i Art Sonor d’Espanya i la Universitat Politècnica de València.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías