Search
Close this search box.

II Concurs d’Orquestres “Bankia” de la Comunitat Valenciana

ACTUALITZACIÓ: S’AMPLIA EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ FINS AL DIA 30 DE SETEMBRE. MÉS INFORMACIÓ ACÍ.

La inscripció al “Concurs d’Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana” finalitza el 18 de setembre 30 de setembre. El Premi tindrà una dotació de 6.000 € en cadascuna de les categories. A cada orquestra seleccionada se li donarà una compensació econòmica de 2.000 € per a les orquestres que participen en la categoria “Salvador Giner” i de 2.500 € per a les orquestres que participen en la categoria “Martí i Soler”. El Jurat concedirà un premi de 1.500 € al millor director de les orquestres participants en una de les dues categories.

Entre elles, es troba que les orquestres que tinguen entre 30 i 50 músics és classificaran en una categoria anomenada “Salvador Giner“, en canvi, la categoria de “Martín i Soler” podran participar aquelles orquestres que estiguen formades entre 51 i 70 músics.

S’ha de tenir en compte que els músics que formen part de les orquestres que es presenten deuran estar inscrits en el fitxer de persones relacionades de la FSMCV dins de la categoria “músic”.

Per últim, entre les bases més importants ha tindre en compte es troba que les orquestres que volen presentar-se per ser seleccionades en el concurs han de tindre una antiguitat mínima de 3 anys i es deurà tindre una acreditació en el currículum.

Consulta ací les bases del II Concurs d’Orquestres “Bankia” de la Comunitat Valenciana.

A més, vos deixem el full d’inscripció per al concurs. Recordeu que teniu fins al 18 de setembre 30 de setembre per poder presentar la vostra sol·licitud.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías