Search
Close this search box.

II Concurs de Bandes Juvenils “Memorial Francisco Fort”

Ja s’han presentat les bases del II Concurs de Bandes Juvenils “Memorial Francisco Fort”, que promou el Centre d’Estudis “Mestre Palau” del Centre Artístic Musical de Moncada. El concurs se celebrarà els dies 3 i 4 de març de 2018 i les bandes s’hi poden inscriure fins al 31 d’octubre de 2017.

Poden participar en este concurs totes les Bandes de Música i Conjunts Instrumentals de no més de 70 músics sense importar l’absència d’alguns instruments en la formació. Llevat d’excepcions recollides en les bases, els músics no podran tindre més de 18 anys.

A més de la participació presencial, en esta edició del concurs la participació pot ser online, enviant les bandes que opten per esta categoria una gravació en vídeo, sense interrupcions i amb càmera fixa, de dos de les obres proposades en les bases. La data límit per enviar estes gravacions serà el 23 de febrer de 2018 a les 23:59 ; els vídeos es publicaran en una plataforma audiovisual després de l’enviament del consentiment de la banda.

Les inscripcions poden formalitzar-se per correu electrònic a concursobandasjuveniles@gmail.com enviant el full d’inscripció annexe.

Consulta ací la resta de les bases del concurs i el llistat d’obres propostes (PDF – 478 KB)

Compartir:

Últimas noticias

Categorías