Search
Close this search box.

La Societat Musical d’Alboraia rep l’enregistrament de la seua participació en el 1er Concurs Bankia per a Orquestres de la Comunitat Valenciana

La Societat Musical d’Alboraia i representants de Bankia de la localitat es reuniren dijous passat per a fer lliurament de l’enregistrament de la seua participació en el Concurs Bankia per a Orquestres de la Comunitat Valenciana. L’orquestra de corda de la Societat Musical d’Alboraia va participar en la secció Martín i Soler, sota la direcció de Francisco José Valero García.

Els enregistraments arrepleguen, en format DVD, les obres interpretades per l’orquestra en el concurs i seran lliurades a tots i cadascun dels músics que la integren. D’aquesta forma, l’entitat financera vol reconèixer l’esforç per la seua participació en el certamen, la qualitat de les seues interpretacions i la seua contribució a la cultura musical de la Comunitat.

El concurs que va ser organitzat pel Institut València de Cultura, Culturarts-Generalitat, amb la col·laboració de la Federació de Societats de la Comunitat Valenciana (FSMCV), i el patrocini de Bankia, es va celebrar els dies 11 i 12 de febrer en l’Auditori del Palau dels Arts de València.

En aquesta trobada van resultar guanyadores l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical ‘La Primitiva’ de Rafelbunyol, en la secció Salvador Giner (per a orquestres de 30 a 50 músics); i la Societat Instructiva Santa Cecilia de Cullera, en la secció Martin i Soler (per a orquestres de 51 a 110 músics).

La finalitat d’aquesta pionera iniciativa és promoure i recolzar la interpretació i la difusió de la música com a part fonamental del patrimoni cultural valencià, així com enfortir l’entorn associatiu de les societats musicals i les seues orquestres.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías