Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla oferirà aquest diumenge un concert amb el trombonista Ximo Vicedo com a solista

El proper diumenge 11 de juny a les 12.00 hores, el conjunt interpretarà peces del guanyador d´un Goya Fernando Velazquez i el compositor internacional Johan de Meij baix la batuta de Saül Gómez Soler.

La música de dos grans compositors sonarà aquest diumenge a l´Auditori de la localitat de Castalla, interpretada per la seva Agrupació Musical i amb l´actuació del prestigiós trombonista Ximo Vicedo.

La banda acompanyarà al trombó solista de l´Orquestra de RTVE al Concierto para Trombone que Fernando Velazquez va escriure per a ell. El concert s´obrirà amb El Hombre Esponja, la banda sonora del curtmetratge amb el mateix nom i que va suposar l´inici d´una contínua colaboració entre Fernando Velázquez i el director de cine Juan Antonio Bayona. Aquesta serà seguida pel ja nomenat Concierto para Trombone, obra del mateix autor composada expressament per a Ximo Vicedo, que serà l´encarregat d´interpretar-la junt a la banda on va iniciar la seva exitosa carrera musical.

L´Agrupació Musical Santa Cecilia de Castalla continuarà la segona part amb la Symphony Nº2: Big Apple del reconegut compositor internacional Johan de Meij. Aquesta peça pretén introduir-nos a l´ambient de Nova York a través de les seves sensacions.

El conjunt de músics de la localitat destaca pel jove esperit de la seva plantilla, que compta amb nombroses promeses i més de 40 anys de trajectòria des de la seva refundació. Compta amb una mitja d´edat molt jove, ha participat en diversos certàmens de música, obtenint el 1er premi al XIX Certamen Nacional Ciutat de Murcia en secció primera, o el recent tercer lloc a la 130º edició del Certàmen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València en Secció d´Honor.

Aquest diumenge 11 podrem disfrutar d´un concert excepcional a l´Auditori de Castalla, gaudint de les obres grans compositors i músics de reconeguda trajectòria. L´ocasió perfecta per a gaudir d´un matí extraordinari amb l´A.M.S.C dirigida per l´ontinyentí Saül Gómez Soler.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías