Search
Close this search box.

2n Certamen de Bandes de Música “Poble de Benimaclet”

Benimaclet, 17 de setembre del 2016
Els Clavaris del Crist 2016 de Benimaclet (València) han organitzat per segon any consecutiu el 2n Certamen de Bandes de Música “Poble de Benimaclet” en col·laboració amb les dos Societats Musicals del barri, el Centre Instructiu Musical i la Associació Música Jove.
L’espectacle s’oferirà el dissabte 17 de setembre a les 22:30 hores a la plaça de Benimaclet, i comptarà amb el compositor zamorà D. David Rivas Domínguez com a president del jurat i amb el gestor musical i director D. Enrique Barrachina i el compositor i director D. Josep Ros com a vocals.

El certamen pretén realitzar, en un gran acte festiu, un merescut homenatge a la presència de les bandes en les festes dels nostres pobles i ciutats, i més en concret, al pasdoble. Pretén ser una gran festa musical a la qual en un ambient desenfadat però respectuós, es gaudisca d’una gran vetlada musical dirigit al públic assistent.

Es pretén que hi haja un gran ambient musical al qual, amb independència de l’anecdòtic dels premis (element clarament motivador), hi haja companyerisme entre les bandes, músics, socis i altres seguidors assistents. Les cinc bandes de música participants des de la intersecció dels carrers Mistral-Murta fins a la plaça de Benimaclet realitzaran una entrada interpretant un pasdoble de desfilada de lliure elecció i que no serà puntuable. Una vegada arribat enfront de la tribuna del jurat, en formació de carrer i després de realitzar aquest pasdoble, s’interpretarà: pasdoble obligat clàssic, pasdoble obligat actual i pasdoble lliure, peces que sí seran avaluades.
El pasdoble clàssic d’obligada interpretació serà “L’entrà de la Murta”, del mestre Salvador Giner Vidal, i el pasdoble actual d’obligada interpretació serà triat per sorteig entre una llista de cinc. Aquesta llista fou la resultant del 1r Concurs de Pasdobles de Pasacalle “Música Jove”, organitzat per l’Associació Música Jove de Benimaclet, entitat que col·labora de manera altruista amb el concurs.
En finalitzar el Certamen, i abans de la decisió del jurat, l’Associació Música Jove de Benimaclet farà lliurament dels diplomes als guanyadors del concurs. Els premis del Certamen de Bandes estan patrocinats per Consolat de Mar de Benaguasil.
PROGRAMA

Agrupació Musical de Rocafort

Juan José Català Borrás, director

PASODOBLE LIBRE

Feria de julio – Fernando Bonete Piqueras

PASODOBLE OBLIGADO DEL CONCURSO

“Julia Ruiz” – Miguel Ángel Ruiz Risueño

(3r ACCÉSSIT)

Centro Artístico Musical de Montcada

Raül Domenech Rubio, director

PASODOBLE LIBRE

Ateneo Musical – Mariano Puig Yagó

PASODOBLE OBLIGADO DEL CONCURSO

“Jesús Seguí” – Vicent Cuquerella Seguí

(2º ACCÉSSIT)

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías