Search
Close this search box.

Tales acull la XXII Trobada de Bandes de Música de la Plana Baixa

Tales, 18 de setembre de 2016
L’Associació Musical Talense serà l’amfitriona de la sisena cita que es donen les bandes de música en el context de la XXII Trobada Comarcal de Bandes, organitzada per la Diputació de Castelló, i que duu desenvolupant-se des del 19 de juny.

En aquesta ocasió, es reuniran les bandes de la comarca de la Plana Baixa: Unió Musical d’Alfondeguilla, Unió Musical Artanense, Unió Musical San Felipe Neri de la Llosa, Unió Musical Vallduxense de la Vall d’Uixó, Unió Musical Santa Cecilia de Onda, Associació Unió Musical Santa Cecilia de Suera y Associació Musical Talense. L’acte començarà a les 18 hores el 18 de setembre.

Així, les Trobades s’han vingut realitzant en els següents municipis: el 19 de juny a Les Alqueries (Plana Baixa); el 16 de juliol a Altura (Alt Palancia), el 3 de setembre a Traiguera (Baix Maestrat); el 10 de setembre a Llucena (L´Alcalatén-Alt *Mijares); el 17 de setembre a Bell-lloc (Plana Alta), el 18 de setembre a Tales (Plana Baixa), i el 26 de setembre conclouran a Catí (Els Ports- Alt Maestrat).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías