Search
Close this search box.

2º Concurs de Quintetos de Metal “ONDARALVENT”

Ja s’ha obert el període d’inscripció per al II Concurs Nacional de Quintets de Metalls Ondaralvent, que es celebrarà a l’Auditori Municipal d’Ondara el 8 de gener de 2017. El termini per inscriure’s al concurs romandrà obert fins el dia 1 de gener de 2017.

participar al concurs qualsevol quintet de metall sense límit d’edat, encara que cap músic podrà participar en més d’un grup. Es concediran tres premis del jurat que oscilen entre els 1000 i els 250 euros, més un premi del públic compatible amb els anteriors, que atorgarà al quintet un instrument cedit per Consolat de Mar.

El concurs es realitzarà en dos fases amb proves eliminatòria i final. Durant la prova eliminatòria, els quintets hauran d’interpretar una obra escollida lliurement. La prova final es realitzarà per la vesprada, a la qual els quintets participants hauran d’interpretar una segona obra lliure i una obra obligada: el primer i segon moviment del Quintet nº 5 de Víctor Vallés.
Les bases del concurs i els formularis d’inscripció poden consultar-se directament a la web del II Concurs Nacional de Quintets de Metall Ondaralvent.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías