Search
Close this search box.

Arranca a València ENSEMS, festival i encontres de composició musical de caràcter eclèctic

València, 19 d’abril de 2016

ENSEMS, un esdeveniment multidisciplinar que compta amb multitud de propostes que s’emmarquen en el 38 Festival Internacional de Música Contemporània i l’edició número 28 de Encontres de Composició Musical han arrancat aquest mes d’abril a la ciutat de València de la mà de CulturArts i la col·laboració de la SGAE València.

Incloure’s en la vida cultural valenciana i integrar-se en l’oferta habitual de les sales culturals són alguns dels objectius de l’edició d’enguany del festival ENSEMS, sota l’assessorament de l’artista sonor i comissari, Edu Comelles.

L’Orquestra de València, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, el Cor de la Generalitat i la Jove Orquestra de la Generalitat, a més d’artistes procedents de la resta d’Espanya i d’altres països formen el cartell d’aquest prestigiós festival, amb el fil conductor de fer arribar la música d’avantguarda i música actual a diferents públics.

El resultat d’ENSEMS és una gran finestra que inclou molts registres: des de l’òpera fins a propostes sonores poc freqüents. Els concerts i mostres musicals es van iniciar el passat 1 d’abril i es perllonguen fins al 2 de juliol. Respecte a les trobades de composició musical s’inicien el 30 d’abril i l’última data programada és el 26 de juny. Excepte actuacions concretes -que estan marcades al programa- l’entrada és lliure a totes les actuacions fins a completar l’aforament.

Calendari de concerts i trobades ENSEMS

Compartir:

Últimas noticias

Categorías