Search
Close this search box.

Els juvenils de la SAM “La Vall de Càrcer” guanyadors del Certamen de Bandes Juvenils de Beniarrés

Beniarrés, 19 d’abril de 2016

Diumenge passat, 17 d’abril, la Banda Juvenil de la Societat Artístic Musical de la Vall de Càrcer va obtenir el primer premi en la VI edició del Certamen “Aulos” de Bandes Juvenils de Beniarrés.

La Banda Jove de l’Agrupació Musical Santa Cecilia de Castalla, sota l’adreça de Jordi Sempere Azorín, va obtenir el segon premi i la Unió Musical Porteña de Port de Sagunt, dirigida per Raúl Doménech, va obtenir el tercer lloc.

Els més joves de l’agrupació musical de la Vall de Càrcer, sota l’adreça de Ximo Cardona, “nos han demostrat que l’esforç, sempre dóna els seus fruits. Han sigut mesos de treball i assajos, però ha valgut la pena. L’esforç i la dedicació del director, Ximo Cardona i les seues hores de dedicació s’han vist recompensades amb aquest premi, que se’ns quedarà gravat en la memoria”, ha declarat Vicente Miquel Juan Dasí, president de la Societat Artístic Musical “El Valle de Càrcer”.

El Certamen, organitzat per l’Ajuntament de Beniarrés, va comptar amb Juan Alboch Miñana -compositor de l’obra obligada-, Enric Canet Todolí i el director titular de la Societat Musical Beniarrés i professor de la Banda Municipal d’Alacant, Antonio Linares com a jurat. La clausura va ser a càrrec de la Banda Jove del Comtat, formada per educandos de les bandes de música de Gaianes, l’Orxa i de Beniarrés.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías