Search
Close this search box.

Cap de setmana de concerts de la SIM Sones de SAX

Sax, 30 de juliol de 2016

Pakito Baeza participa aquest dissabte amb la Unió Musical de Sax en un concert de música llatina. I el diumenge, concert a benefici de Ian.

El reconegut percussionista alacantí compartirà escenari aquest dissabte en el concert de música llatina que oferirà la Unió Musical en la Plaça de l’Ajuntament de Sax amb l’objectiu de traure la música al carrer en les nits d’estiu.

Pakito Baeza és percussionista i professor de la Universitat d’Alacant des de 1996 i va aprendre percussió afrocubana amb Armandito García Pérez en l’institut «Ignacio Cervantes» de Cuba. En l’actualitat realitza diferents clínics i classes magistrals de percussió per tot el món i compagina aquesta labor amb enregistraments i actuacions amb DJ’s i productors de música electro llatina. A més, ha obtingut diversos premis internacionals i nacionals com el «Kutur Cam» o el de millor artista alacantí de projecció internacional 2009. Ara està immers en l’enregistrament del seu nou disc «Pakito & Friends», enfocat a la música electrònica juntament amb el seu trio de Latin Jazz «Da Cappo & Baeza Latin Groove Jazz».

Amb aquest currículum, Baeza acompanyarà amb el seu ritme als músics de la Unió Musical i Artística de Saix, que oferiran un programa nou al públic sajeño sota la batuta del seu titular, Pedro Lara. Els assistents podran escoltar temes de mambo, salsa i cha-cha-chá com «Guantanamera», «Danzón nº2» o «Mambo nº 8».

El concert, que s’enfoca com una manera de traure la música al carrer en les nits d’estiu, serà aquest dissabte 30 de juliol a les 22 h. en la Plaça de l’Ajuntament de Saix amb entrada lliure.

Domingo 31, concert a favor de Ian

Des de la “S.I.M. SONS DE SAX”, volem convidar a tots a col·laborar, assistint al concert que realitzaran a benefici de Ian, diumenge que ve 31 de juliol,a les 20.30 h,en el parc dels Prínceps.

“És un concert molt especial per a nosaltres, preparat des de la il·lusió perquè Ian puga seguir cap a davant” asseguren des de els Sones.

Estem preparant un concert, en el qual hi haurà Sarsuela, narració, batukada,cor i més sorpreses que encara no es poden desvetlar.

Un concert, en el qual els Sones, com ens coneix tot el món, volen col·laborar amb la seua música.

Des dels més xicotetes de l’escola,passant pel taller de batukada, l’escola moderna, els professors, els cantants convidats, una presentadora d’excepció i diverses empreses estan treballant perquè siga un concert inoblidable per a Ian i tots vostés.

Els esperen a tots el diumenge en el Parc dels Prínceps.

Programa

1a  part

-AY, Pena  penita  pena……………………………………………… Quintero, León y Quiroga.

-La canción del olvido…………………………………………………..José Serrano. arreglo  Alfredo Cerdán .

Solista :  Pedro Garcinuño  Enríquez  (barítono)

-Doña Francisquita (fandango)……………………………………Amadeo Vives Roig

-Katiuska……………………………………………………………………..Pedro Sorozábal. arreglo Alfredo Cerdán

Solista: Celia  García  Martínez(soprano)

-La revoltosa (Dúo de Felipe y Mari Pepa)………………………Ruperto Chapi,arreglo: Alfredo Cerdán

Solistas: Celia García  Martínez  Y  Pedro Garcinuño  Enríquez  (Soprano y barítono)

-10  aniversario, escuadra  Juan Caballero (Pasodoble)(estreno)…..……Francis   J

 

2a part

-African  Symphony………………………………………………………………..Van McCoy.arreglo :Naohiro Iwai

Participació del taller de batukada sones

-El Quijote(Fantasía sinfónica para narrador y banda sinfónica),,…………,,,Ferrer Ferrán

Narradors: Lucía Cremades (colegio Cervantes), Javier García (colegio Alberto Sols), Gisela Cantero ( colegio Colón) y Pilar Aliaga (colegio Hermanas Carmelitas).

-Celtic Child (letra Jeff Mellemans, traducida por Jose R.Pascual Vilaplana)……..Bert Appermont

Cor de l’escola sones, solista: Cristina Calpena Guill

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías