Search
Close this search box.

Vicente Soler Solano, nou director titular de la banda simfònica de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona.

Pobla de Vallabona, 28 de juliol de 2016
Vicente Soler Solano, natural de Benaguasil, serà el nou director titular de la banda simfònica de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona.

D’aquesta manera, Vicente Soler pren el relleu de Francisco Javier Castellano, anterior director titular, amb qui la banda va aconseguir distingits guardons com un Segon Premi en la Secció Segona del Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’ l’any 2013.

Vicente Soler Solano, director titular de la Banda Municipal de Badajoz, obri així una nova etapa professional des de l’amistat que des de fa temps uneix al nou director amb la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona.
VICENTE SOLER SOLANO (DIRECTOR)

Naix a Benaguasil (València) i ocupa per oposició lliure la plaça de Director i Cap de Servei de la Banda Municipal de Música de Badajoz. Director Artístic i Titular de la Banda Simfònica de la Societat Ateneu Musical de Cullera. En el Conservatori Superior de Música de València, obté 5 titulacions superiors, així com els Títols Superiors d’Adreça d’Orquestra i Cors amb els mestres Rafael Talens, Manuel Galduf i Eduardo Xifre, concloent ambdues especialitats amb la qualificació d’Excel·lent.

Com a Director convidat ha dirigit la Banda Municipal de Malta, la Banda de la Unitat de Música d’Infanteria “Inmemorial del Rey”, la Banda Municipal d’Alacant, la Banda Municipal de Sevilla, la Banda Municipal de Barcelona i la Banda Municipal de Madrid. L’any 2005 és nomenat Director de la Banda de la Federación de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. L’any 2012 és nomenat Director de la Banda de la Federación Extremeñaa de Bandas de Música. i l’any 2013 és convidat a dirigir la Banda Simfònica de Músics Valencians pel Món.

Com a Director titular ha obtingut els màxims guardons, 12 Primers Premis consecutius en Certàmens Internacionals de la Comunitat Valenciana, En 2008 obté amb la Banda Simfònica d’Ateneu Musical de Cullera dos màxims guardons en dos dels Certàmens mes prestigiosos del món, Primer Premi Absolut i Esment Especial en el Certamen Internacional de Bandes “Ciutatde València” en la seua secció d’Honor i Primer Premi amb Menció d’Honor i Corbatín d’Or en el Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat d’Altea”.

És Diplomat per la Universitat de València com a Professor de Magisteri. L’any 2006 la Molt Il·lustre Acadèmia de la Música Valenciana li nomena acadèmic numerari en l’àrea de Direcció musical. Actualment és Director i Cap de Servei de Música de la Banda Municipal de Música de Badajoz i de les seues Escoles Municipals.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías