Search
Close this search box.

Cent anys de història plens de música de la Societat Musical La Lira Fontiguerense

La Font de la Figuera, 21 de juliol de 2016

La Societat Musical La Lira Fontiguense està d’aniversari, i un aniversari molt especial, ja que compleix els seus primers 100 anys de la seua historia dins de la música. “Estem immersos en plena celebració del centenari de l’associació més antiga de la població, la Societat Musical La Lira Fontiguerense”, comenten des de la junta directiva de la Societat.

Des que el passat mes de febrer presentaran la Musa del Centenari, Mila Pedrón Gramage, el seu esforç i dedicació ha anat encaminat a la celebració de molts actes, com ara l’actuació fa uns mesos al camp de futbol de Mestalla, a València, o la participació en events festius en altres localitats a les quals acostuma a anar la banda i que reforcen aquesta unió que caracteritza els seus membres.

“En aquest concert commemoratiu dels 100 anys d’història, hem volgut integrar aquelles associacions i persones del poble que han estat testimonis de la trajectòria de La Lira Fontiguerense” asseguren des de la Lira Fontiguense. Per això, el 23 de juliol de 2016, remarcaran la unió que sempre ha caracteritzat la Font de la Figuera en un concert únic, amb melodies inspiradores de les agrupacions de veïnes i veïns. “Perquè, hem vist néixer a totes elles i amb elles volem seguir creixent com a part viva de la població, si és possible, per molts segles més”.

Cor Parroquial, La Dansà, La Cofradia i Junta de Festes Santa Bárbara de les Festes de Moros, Cristians i Contrabandistes, Associació de Coheters Fontins, Associació Cultural Taurina Gent del Bou, Tartana Teatre, La Xiricolla,... tots els moviments y associacions culturals de la Font de la Figuera han sigut part de la seua historia i com tals participaran en el programa d’actes de celebració del centenari. Totes elles la feliciten en els seus 100 anys de germanor i bona música.

La Lira ens convida “a gaudir d’aquest espectacular concert, baix el teló de fons de les melodies representatives de moltes generacions.”

Moltes felicitats. A pels següents 100 anys plens de bona múscia.

PROGRAMA D’ACTES

DISSABTE, 23 DE JULIOL

19:30 h. Gran concert commemorant el primer centenari de la Societat Musical La Lira Fontiguerense

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías