Search
Close this search box.

Èxit total del gran espectacle “Eterno Mecano” per la la Agrupació Musical Ontinyent

Ontinyent, 22 de juliol de 2016

Èxit total al gran espectacle “Eterno Mecano” que més de 700 persones van gaudir el passat divendres a la plaça de Sant Domingo. Cançons com “El 7 de septiembre”, “Me cuesta tanto olvidarte” o “hoy no me puedo levantar” van sonar en directe amb els cantants Aisha Bordas, Laia Benaches, i Ángel Bellido, amb els músics de l’Agrupació Musical Ontinyent.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “es tracta de l’acte central de les activitats de l’Estiu Musical que organitza l’Agrupació Musical d’Ontinyent, que celebra el seu XX aniversari, i amb el que des de l’Ajuntament col·laborem encantats, perquè estem segurs que va a ser una de les activitats més destacades de les que estan tenint lloc aquest mes de juliol a la ciutat”.

L’espectacle Eterno Mecano és una cuidada producció musical que destaca per la seua posada en escena i amenes transicions, segons expliquen els seus responsables. Així, amb l’objectiu de retre tribut a una de les bandes que van marcar una època entre els 80 i principis dels 90, durant hora i mitja vam recordar les cançons més llegendàries del grup espanyol format per Ana Torroja i els germans Nacho i José María Cano, i que els van portar a ser una de les bandes referents de l’època daurada del pop espanyol.

L´Últim concert de l’estiu musical será aquest divendres a càrrec de la Intokables Big Band al Parc Mestre Ferrero a les 23h.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías