Search
Close this search box.

Concert de Primavera de la Big Band de Crevillent

Crevillent, 12 d’abril de 2012

La Simfònica Big Band de Crevillent ofereix demà, 13 d’abril a les 19,30 hores en l’Aula de Cultura de El Corte Inglés d’Alacant, un concert de primavera sota la direcció musical de Valerio Isaac Montoya Soler i amb la veu de Vicente Navarro Más.

Aquest esdeveniment musical s’emmarca en el cicle de trobades amb Maribel Sansano i Antonio Roca i en el qual s’interpretaran, en la primera part, peces conegudes com “Noelia” de Nino Bravo, “Imagine” de John Lennon o un compendio com a tribut a Elvis Presley. En la segona part, es podran escoltar peces més populars, com “Camino Verde”, “Madrecita del Alma Querida” o “Perfidia”.

La Simfònica Big Band de Crevillent està formada per 17 components que interpreten música de jazz, fox trot, boleros, blues i altres estil musicals amb molta professionalitat.

L’Associació Musical “La Simfònica de Crevillent” de recent creació està composta en l’actualitat per 40 membres. També posseeix l’Escola de Música -La Nòva Filarmònica de Crevillent- on imparteix classes de solfeig i teoria musical, instrumentació vent-fusta, vent-metall i percussió. Part dels seus components es troben estudiant en el Conservatori Professional de Música d’Elx, d’on s’instrueix als educandos, futurs components de la banda de música.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías