Search
Close this search box.

Percussió en viu, el diumenge a Rojales

Rojales, 12 d’abril de 2016

El 17 d’abril a les 11,30 del matí en el centre Ciutat Quesada de Rojals tindrà lloc un concert de percussió amb obres de Roque Javier Amat Collado, professor de percussió i pels seus alumnes.

El concert està organitzat per la Unión Musical Santa Cecilia de Rojales i en el qual col·labora l’ajuntament d’aquesta localitat de la comarca alacantina de la Vega Baixa del Segura.

La Unión Musical Santa Cecilia es va fundar en el mes de maig de 1984, després de la segregació de 17 músics de la banda de música “La Lira”. En l’actualitat, la Unió Musical Santa Cecilia de Rojales la componen 60 músics i regenta una escola de música -de xiquets i adults-, emparada per la Consellería de Cultura i Educació de la Generalitat Valenciana, en la qual es formen 80 alumnes d’entre 4 i 70 anys i compta amb una plantilla d’11 professors titulats en diferents especialitats.

L’escola de Música de la Unió Musical Santa Cecilia participa des de la seua fundació i any rere any en el certamen d’interpretació instrumental de la comarca Vega Baixa i Baix Vinalopó, que organitza la junta comarcal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Malgrat la seua joventut, la banda ha actuat en 53 poblacions de la província d’Alacant i d’altres del territori nacional. A nivell internacional cal destacar el concert en Chateau Thierry (París) realitzat l’any 1994 amb motiu del seu X Aniversari. I a l’agost de 2004, va celebrar un concert en el parc dels jardins de l’emperador en Innsbruck (Àustria) commemorant el seu XX Aniversari.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías