Search
Close this search box.

Concert Solidari de Primavera de la Unió Musical Santa Cecília de Canals

Este diumenge 9 d’abril la plaça del Torreó dels Borja del barri de la Torreta de Canals, serà l’escenari del concert solidari i de primavera de la Unió Musical Santa Cecília de Canals. La cita, que serà a les 7 de la vesprada, comptarà també amb la presència del cor infantil de l’escola “José Luis Biosca Guerola”.

La banda, sota la batuta del seu mestre Josep Ros Garcia, interpretarà en la primera part el pasdoble “Borts 1939” de Francisco Valor Llorens, “El Pereto” de Josep Ros Garcia (estrena en concert) i “Segundo Concierto de Clarinete y banda” d’Òscar Navarro, en què actuarà com a solista Fernando García López.

Ja a la segona part, interpretaran els pasdobles “Al Cel”de Francisco Valor Llorens i “Jaume Contrabandista” d’Azael Tormo, l’obra “Carlo Magno” de Pere Sanz Alcover i per a tancar la vetllada “Un mundo de ilusión” de Josep Ros García, en què participarà el cor de la escola de música.

A més, la Unió Musical Santa Cecília de Canals ha decidit donar un matís solidari a aquest concert i junt amb l’Associació Local Contra el Càncer, es tractarà de recaptar els màxims donatius per destinar-los a la lluita contra aquesta malaltia que de prop o de lluny, ens toca a tots i cada un de nosaltres. N’hi hauran urnes en què tots els assistents que ho desitgen podran dipositar un donatiu.

Música i solidaritat aniran per tant de la mà en una vetllada musical este diumenge a les 7 de la vesprada en el fantàstic enclavament del “Torreó dels Borja” del barri de la Torreta de Canals.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías