Search
Close this search box.

La Unió Musical de Benaguasil acull una Máster Class amb Isbilya Jazz Brass

El Centre d’Estudis de la Unió Musical de Benaguasil organitza i acull del 4 al 6 de maig una Màster Class d’Ensemble d’instruments de vent-metall i bateria amb el grup musical Isbilya Jazz Brass.

Els interessats podran inscriure’s en aquesta màster class fins el dia 21 d’abril, al correu del centre d’estudis (ceuniomusical@gmail.com), o a la secretaria del centre (tfn 96 273 14 16).

L’objectiu principal del curs és el de transmetre als alumnes el coneixement i la pràctica de repertori de música dixie, intentant ampliar la visió històrica, artística i tècnica de la música, i aconseguir la percepció de l’obra en el seu conjunt, entenent-la de manera global. Així mateix, també hi haurà espai per treballar altres aspectes tècnics de l’especialitat instrumental i repertoris artístics que variaran segons els interessos i necessitats dels alumnes.

El curs constarà de classes individuals i col·lectives, a on es treballaran la percepció dels plans sonors, l’audició, la uniformitat del so, exercicis de respiració, cant i afinació, i obres d’estil dixie que s’enviaran abans de l’inici del curs per a l’estudi previ.

Les classes es desenvoluparan en intervals de 3 a 4 hores, dins de les instal·lacions de la Unió Musical de Benaguasil, en horaris de matí (10 a 14h) i de vesprada (16 a 20h).

Al front de les classes, estaran els professors Joseba Robles, Juan Carlos Daza, Pablo Badenas, Manolo Paz, José Miguel Sanz Durá i Ignacio Ampurdanés, integrants del grup Isbilya Jazz Brass.

Pots consultar tota la informació sobre el curs ací, i sobre el grup Isbilya Jazz Brass i els professors ací.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías