Search
Close this search box.

Deu dels Xiquets Cantors Divisi han sigut convidats a participar en el SummerCamp 2016

València, 29 dejuny de 2016

Deu dels Xiquets Cantors Divisi han sigut convidats a participar en el SummerCamp 2016 que organitza l’entitat Superar i que se celebrarà en Viena del 3 al 8 de juliol pròxim.

Superar és una associació amb seu a Viena i que treballa el desenvolupament de les capacitats musicals dels xiquets a través d’un ensenyament musical actiu. Compta amb importants sponsors i una gran projecció internacional.

Objectiu del SummerCamp és reunir a més de 150 xiquets de tot el món per a formar part d’un gran cor i orquestra que durant una setmana treballarà a Viena amb importants directors i professionals de l’ensenyament musical.

Aquests deu xiquets valencians d’entre 10 i 13 anys, han sigut seleccionats per a representar a Espanya en aquesta trobada internacional per la música.

Jaime Baydal, Vicente Vázquez, María Mateo estudien piano en l’Escola de Música DIVISI, Andrea Varea, Hector Algarra i Óscar Navarro són violinistes. Sheyla Piqueras i Tania Morales són guitarristes. Juan González estudia trompeta i Jaime Ballesteros és flautista. Tots ells comparteixen la seua activitat coral com a components del cor Xiquets Cantors DIVISI i/o de la Jove Orquestra DIVISI, amb els seus estudis ordinaris de Primària o ESO i amb els seus estudis musicals.

Durant la setmana que durarà el SummerCamp in Vienna, conviuran amb altres xiquets de més de 10 nacionalitats i realitzaran tallers de moviment, expressió, tècnica vocal, assajos per veus, assajos col·lectius i amb orquestra tot açò sota la direcció d’importants professors com el peruà Andy Icoechea (director auxiliar dels Xiquets Cantores de Viena). El grup té previst realitzar diverses presentacions al final de la setmana, una d’elles, ja confirmada en la Sala MuTh (sala de concerts dels Xiquets Cantores de Viena).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías