Search
Close this search box.

El “Mano a Mano de Bunyol comptarà amb quasi 400 músics damunt de l’escenari

El concert tindrà lloc el pròxim 20 d’agost a les 22.30 h en l’Auditori Municipal de la localitat.

El concert “Mano a Mano” de Bunyol comptarà en la seua 43a edició amb quasi 400 músics damunt de l’escenari, en un dels duels bandístics més importants de l’any a la Comunitat Valenciana, entre dues societats musicals centenàries, el Centre Instructiu Musical “La Armònica” i la Societat Musical “La Artística”.

Cal recordar que el concert tindrà lloc el pròxim 20 d’agost en l’Auditori Municipal de Sant Luis a les 22.30h. Després de la coincidència en una de les obres per part de les dues societats, “La Artística” va d’haver de canviar el programa, perquè “La Armónica” tenia exclusivitat sobre la peça.

En aquesta ocasió actuarà en primer lloc la Societat Musical “La Armònica” de Bunyol amb el seu programa titulat “Arcángeles”. Sota la batuta de l’holandés, Henrie Adams, posaran sobre l’escenari: “The Frozen Cathedral” de John Mackey, “St. Michaels Symphony opus 45” de Marc van Delft i “Symphony nº1 Archangels opus 50” de Franco Cesarini.

A continuació, pujarà a l’escenari el Centre Instructiu Musical “La Armònica” de Bunyol amb un programa titulat “Modern American Symphonism: Darkness Turns Into Light”. S’interpretarà: Simfonia nº 6 d’Andrew Boysen, que substitueix a la Simfonia nº 8 de James Barnes que no es podrà interpretar per incompliment de contracte per part de l’editor de l’obra; i l’altra peça és Simfonia per a Banda Wine-Dark Siga de John Mackey.

Les entrades per al concert “Mano a Mano” de Bunyol començaran a vendre’s aquest dimecres 3 d’agost. La resta de dies de venda anticipada seran: 5, 8, 10, 12 i 19 d’agost. Aquestes entrades es podran adquirir en l’Ajuntament de Bunyol els dies estipulats de 19h a 21h. A més, aquestes entrades numerades, tenen un preu de 10 euros si es trauen abans del concert i de 12 euros si s’adquireixen el mateix dia del concert.

En la presentació de l’acte, que va tenir lloc aquest passat dilluns 1 d’agost en la Sala Raga de la Biblioteca Municipal, tant el President de “La Armònica” , Óscar Fernández, com el president de la Societat Musical “La Artística” de Bunyol, Guillermo Ayter coinidieron que el “Mano a Mano” és el duel bandístico més important d’Espanya i aquest últim va reclamar que “encaraque el Mano a Mano estiga declarat com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic, cal apostar perquè el concert faça un salt més, i siga Festa d’Interés Nacional”.

El Director de “La Armónica”, Henrie Adams va començar apel·lant al llenguatge internacional de la música per a derrocar murs.

El Director de “La Artística”, David Fuiza va acabar ressaltant “la grandesa d’aquest concert que permet tenir sobre l’escenari a dues grans bandes, amb una proposta musical d’un gran nivell”.
Primera Part

 

S.M. La Artística

Arcángeles

The Frozen Cathedral ……………………………………. John Mackey

“St. Michaels” Symphony opus 45 …………………….Marc Van Delft

Symphony nº1 “The Archangels” opus 50………… Franco Cesarini

1.- Gabriel, The Messenger of Light

2.- Raphael, The Guide of Souls de

3.- Michael, The Prince of Heavenly Host

4.- Uriel, The Time Keeper

Director: HENRIE ADAMS

 

Segpna Part

C.I.M. La Armónica

MODERN AMERICAN SYMPHONISM:

“Darkness Turns Into Light”

WINE-DARK SEA “Symphony for band”  [2014]……..   John MACKEY [USA, 1973]

I Hubris

II Immortal thread, so weak

III The attentions of souls

SYMPHONY No.6  [2010] …………….Andrew Jr. BOYSEN [USA, 1968]

HIMNO A BUÑOL  [1935] …………….. Manuel CHILLIDA (letra) y Guzmán CÁRCEL (música)

Director: DAVID FIUZA SOUTO

Compartir:

Últimas noticias

Categorías