Search
Close this search box.

La Societat Musical d’Alzira convoca la 16a edició del Concurs Nacional de Pasdoble Faller.

La Societat Musical d’Alzira convoca, al costat de la Junta Local Fallera d’Alzira, el 16 Concurs Nacional de Pasdoble Faller.

Podrà participar en el concurs qualsevol compositor a la Comunitat Valenciana o fora d’ella, novell o professional. No podran participar els guanyadors de l’edició anterior.

La Composició musical, inspirada en la festa fallera, serà en la modalitat de pasdoble, sense text literari, i instrumentat per a una plantilla habitual de banda, que el seu instrumental mínim requerit és:

– Partitura ( No s’admetrà guió )

– Flautí

– Flautes 1a i 2a

– Oboés i

– Fagot

– Requint

– Clarinets , i .

– Clarinet baix.

– Saxofon alt i .

– Saxofon tenor

– Saxofon baríton

– Trompes en Fa 1a, 2a, 3a i 4a.

– Trompetes 1a, 2a i 3a (SI b.)

– Trombons , i

– Fiscorns i .

– Bombardí (Do)

Cello (opcional)

– Tuba (Do)

– Percussió.

Haurà de ser inèdit amb anterioritat al Concurs. La partitura que obtinga el Primer Premi serà titulada amb el nom de la Fallera Major d’Alzira, dotat amb 900 euros i el Segon Premi amb el de la Fallera Major Infantil d’Alzira, amb 700 euros per al guanyador.

Els concursants participants enviaren QUATRE partitures d’adreça i “particellas” d’instruments en format paper i una còpia en format PDF. Si pot ser, encara que no imprescindible, enregistrament en qualsevol format amb la maqueta del pasdoble a piano, per ordinador o qualsevol un altre mitjà.

Les composicions podran presentar-se fins al dia 15 de setembre de 2016.

El Jurado estarà compost per tres personalitats de reconegut prestigi musical, els qui seleccionaran les quatre millors composicions, entre totes les presentades. Aquests quatre pasdobles triats seran interpretats per la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira durant el Concert públic que, amb tal motiu, s’organitze. La fallada del Jurado tindrà lloc en finalitzar l’acte. La fallada del Jurado serà inapel·lable.

El lliurament de premis es realitzarà en el Concert que a tal fi realitzarà la Banda Simfònica de la Societat Musical de Alzira.

Bases del 16è Concurs Nacional de Pasdoble Faller

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías