Search
Close this search box.

El president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, es reuneix amb la Directora General de Transparència i Participació, Aitana Mas

El president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, al costat del gerent Pablo Torrella, s’ha reunit hui amb la Directora General de Transparència i Participació, Aitana Mas. La trobada deriva del compromís adquirit per l’actual Junta Directiva de la FSMCV en el seu programa electoral, de dotar a la institució de major transparència i proximitat amb les societats musicals.

En aquest sentit, la D.G. de Transparència i Participació és un àrea de referència, per la qual cosa aquesta reunió era necessària per a la FSMCV. Més encara quan el pròxim 1 d’octubre entra en vigor la Llei de Transparència de la Comunitat Valenciana, que afectarà a totes aquelles entitats públiques i privades que reben subvencions públiques. Així doncs, tant la Federació com els seus associats hauran d’adaptar-se a aquesta Llei, per al que la D. G. ha oferit la seua ajuda a nivell d’informació i formació.

Per la seua banda, la FSMCV s’ha posat a la disposició d’Aitana Mes per a ser capdavantera en transparència de l’associacionisme civil valencià i s’han abordat de manera general algunes línies de treball que caldrà posar en marxa per a adaptar-se a aquesta nova Llei.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías