Search
Close this search box.

El Secretari General de la FSMCV Juan Vicente Mateu presenta la seua dimissió

La setmana passada el Secretari General de la FSMCV, Juan Vicente Mateu, va presentar la seua dimissió per motius personals. Un càrrec que ha estat exercint des de fa 10 anys i pel qual la Junta Directiva li ha mostrat el seu agraïment.

En la reunió del passat dissabte 28 de gener, la Junta Directiva va voler reflectir a l’acta la valuosa tasca que Juan Vicente Mateu ha desenvolupat esta dècada a la Federació, primer des de la Junta de Govern de la Comarca de La Costera, després com a President Provincial de València durant quatre anys i aquesta darrera dècada com a Secretari General de la entitat. La seua entrega i dedicació, junt amb l’amor, eficàcia, eficiència, saber estar i discreció en l’acompliment realitzat, han estat elements reflectits a l’acta com elements clau de la seua participació en l’organització federal.

En la mateixa reunió, la Junta Directiva ha designat al Vocal José Manuel Fernández Socuéllamos com a Secretari General en funcions, fins que es celebre la pròxima reunió del Consell Intercomarcal que és l’organisme amb competències per a nomenar les vacants que es produeixen dins de la Junta Directiva. A aquesta reunió, que tindrà lloc el 2 d’abril, s’elegirà al nou Secretari General de la FSMCV, i tal i com legislen els Estatuts de la Federació, l’Assemblea General haurà de refrendar aquest nomenament.

El nou Secretari General en funcions, José Manuel Fernández, va afirmar en ser nomenat que “millorar el treball realitzat per JuanVi serà, en qualsevol cas, impossible, però entre tots anem a intentar que al menys puga igualar-se”.

La Junta Directiva reunida també va procedir a nomenar Manuel Muñoz com a nou Responsable de l’Àrea d’Activitat Federal, que substituirà en esta tasca al tàndem format per Juan Vicente Mateu i Vicente Cerdà, després de l’elecció d’aquest últim com a President de la Confederació Espanyola de Societats Musicals. No obstant això, Vicente Cerdà mantindrà els càrrecs de President Provincial de València i de Vocal de la Junta Directiva.

La FSMCV ha enviat una carta a les seues societats musicals federades per informar de tots aquests fets que es van tractar al llarg de la reunió ordinària de la Junta Directiva de dissabte 28 de gener.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías