Search
Close this search box.

Els més joves de “La Artística” de Bunyol lluiràn aquest diumenge al teatre Montecarlo

7 d’abril de 2016

Aquest diumenge, dia 10 d’abril de 2016 a les 19.00 hores en el Teatro Montecarlo, la Banda Juvenil de la Sociedad Musical La Artística va a realitzar un concert, dins dels actes commemoratius del 63 Aniversari del Teatre Montecarlo, que aquesta Societat realitza al llarg del mes d’abril.

El concert estarà format per dues parts.

La primera part estarà formada pel Pasdoble Sospirs d’Espanya de A. Álvarez, Poeta i Vilatà (Poema) de F. Von Suppé i com a cello solista Sheila Ruiz Perelló, El Llac dels Cignes (Suite Ballet) Nº 1 Escena de Tschaikowsky i amb l’oboè solista de Lucia Alegre Ortiz; i per a finalitzar la primera part del programa, Rhapsody for Euphonium de James Curnow i amb el sol de tuba d’Antonio Alonso Espert.

La segona part començarà amb Song For Ina (Bombardino i Tuba) de Philip Sparke i José Blasco Abril com bombardino solista. A continuació, la Banda Juvenil interpretarà Les Filles de Zebedeo (Carcelleres) de Ruperto Chapi i com a trompeta solista Raúl Márquez Pérez; seguidament, ens sorprendran amb una selecció de James Bond 007 amb l’arranjament de Johan de Meij. Finalment i com sol ser habitual, el concert finalitzarà amb l’Himne dels Lletjos de A. Peris.

El concert serà dirigit pel seu director titular D. Luis Gómez.

Para més informació:

Telèfon 96 250 0250

Email sociedad@laartistica.org

Web www.laartistica.org

Blog de La Artística

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías