Search
Close this search box.

“Els colors del Metall”, es podrán “escoltar” a Llosa de Ranes

Llosa de Ranes, 7 d’abril de 2016
L’Ajuntament de La Llosa de Ranes, la Societat Musical de La Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa dins del seu acord de colaboració per a l’organització del II Concurs de Joves Intèrprets de la localitat que es celebrarà a finals de juny i principi del mes de juliol, han programat per al proper dissabte 9 d’abril a les 19’30h a l’Auditori Municipal “Mestre En Vicent Tortosa Terol” l’espectacle “Els Colors del Metall”.
El concert serà a càrrec de la Valencia Brass Band by Inel. Aquesta agrupació musical dirigida pel seu mestre N’Enric Alborch Tarrasó, naix de la inquietud d’un grup de músics professionals per treballar en una formació d’alt nivell artístic per a difondre el repertori propi de les Brass Bands (Bandes de Metalls) que tanta acceptació tenen a la resta d’Europa i del món.
Les Brass Bands estables, fora dels conservatoris, són pràcticament inexistents al nostre territori regional i nacional, per això la Vbb by Inel vol fer-se un lloc al panorama musical del nostre país.
La formació està composada d’uns 30 músics professionals de diferents punts de la Comunitat Valenciana, de les especialitats de vent-metall i percussió.
Per al concert del proper dissabte han preparat per aquest concert el següent programa:
A la primera part interpretaran Second Suite in F Major de Gustav Holst (Arr. S. Herbert), Varations for brass band de R. Vaughan Williams i Métallon Fanfare escrita pel mestre J. Rafael Pascual Vilaplana per a aquesta formació. Ja a la segona part escoltarem la Fanfare for a the common man d’Aaron Copland (Arr. H. Snell), la Dansa Ritual del foc del mestre Manuel de Falla (Arr. A Street), l’Olympic Fanfare anf theme de John Williams (Arr. Foster & Dye), la Bohemian Rhapsody de Freddie Mercury (Arr. D. Barry) i la St Louis Blues March de W.C. Handy (Arr. P. Wright).
A més, l’agrupació contarà amb la col·laboració del trompetista David Pastor, professor en l’ Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics de Barcelona, director de la “Original Jazz Orquestra” del Taller de Músics i considerat un dels millors trompetes de Jazz i música moderna tant a nivell nacional com internacional.
Finalment destacar que l’entrada al concert serà gratuïta per als assistents i que el principal propòsit tant de l’Ajuntament, la Societat Musical, la Fundació Sanganxa i la Valencia Brass Band es promocionar i difondre la música i la cultura en general i més concretament en aquest espectacle la de metalls i percussió.

Més informació: http://smlallosaderanes.com

Compartir:

Últimas noticias

Categorías