Search
Close this search box.

ES PRESENTA EL SENT-ME 2016: formació musical a Cocentaina d’alta qualitat

Cocentaina, 9 de maig de 2016
La tercera edició del SENT-ME COCENTAINA tindrà lloc en la capital de El Comtat entre l’11 i el 16 de juliol, apostant de nou per oferir un fòrum de formació musical d’alta qualitat per a alumnes de tots els nivells i procedències, un lloc de diàleg i trobada entre estudiants i professionals, i un fòrum de concerts que inundaran cada nit la Vila Comtat de música.
El terme SENT-Me té dos significats escoltar i sentir. El SENT-ME es un Simposium-Trobada de Noves Tendències en Música i Educació, és a dir, un espai de trobada entre professionals de la música d’altíssima qualificació i estudiants inquiets per obtenir una formació no solament musical, sinó també humana.
SENT-EM, en la seua doble demanda, reclama que el músic del segle XXI ha de ser un ésser integral, sensible a la realitat que li envolta i educat no solament en la tècnica instrumental, sinó també en el seu perfil més humà.
SENT-ME és un fòrum de debat i trobada amb persones referents en música i educació, un lloc de reflexió sobre el rol que ocupa el músic en el segle XXI, i un Festival de música amb concerts i activitats.
La creació de l’Orquestra Simfònica del SENT-ME, que treballarà durant els dies de la trobada, simbolitza l’objectiu principal del mateix: sentir-se i escoltar-se uns a uns altres. L’oferta és molt variada i s’ofereixen cursos de direcció musical i d’instruments, però també de pedagogia musical i trobades formatives.
La programació es completa amb una sèrie de concerts -de l’11 al 16 de juliol- que s’oferiran a les nits a l’aire lliure.
La matrícula està oberta des de l’1 de maig i es pot consultar tota la informació en Turismo Concetaina SET-ME

Compartir:

Últimas noticias

Categorías